Over ons

Hoveniersbedrijf Piet Wisse is gevestigd in Aagtekerke, Zeeland en is actief in alle aspecten van het hoveniersvak. Van de aanleg tot het onderhoud van uw ideale tuin, bestraten van terrassen en het plaatsen van kwaliteitshekwerk. Bij Hoveniersbedrijf Piet Wisse kunt u, met al uw vragen en werkzaamheden, terecht, Wij doen het allemaal!

Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk. Met ruim 25 jaar ervaring is hoveniersbedrijf Piet Wisse een gerespecteerd hoveniersbedrijf in Zeeland, dat werkt met vakbekwaam personeel en hoogwaardige materialen.

Hoveniersbedrijf Piet Wisse werkt voornamelijk op uurbasis en wij streven ernaar om vaste hoveniers in dezelfde tuinen te houden, zodat wij beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en er een prettige, persoonlijke samenwerking tussen klant en hovenier ontstaat.

Werkgebied

Ons werkgebied is voornamelijk geconcentreerd in Zeeland, maar ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Materiaal

Hoveniersbedrijf Piet Wisse beschikt over een divers machinepark die wij kunnen inzetten of verhuren. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw tuinafval te verwerken via versnippering en compostering.

Ondershoudscontracten

Bij Hoveniersbedrijf Piet Wisse is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij meerdere malen per jaar onderhoud verrichten op afgesproken tijdstippen voor een vaste prijs. Dit kunnen diverse werkzaamheden zijn en is geheel in te richten naar uw wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.