Diensten voor particulieren

Hoveniersbedrijf Piet Wisse is gevestigd in Aagtekerke. Het bedrijf richt zich met name op het aanleggen en onderhouden van tuinen, maar we doen ook andere activiteiten als het bestraten van terrassen. Met ruim 25 jaar ervaring is hoveniersbedrijf Piet Wisse een gerespecteerd hoveniersbedrijf, waarbij u met al uw vragen en werkzaamheden in de tuin bij terecht kan. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, wij doen het allemaal. Door ons grote en divers machine- en wagenpark zijn onze mogelijkheden groot.

Voor particulieren onderhouden we naast tuinen van primaire woningen ook veel tuinen van vakantiehuizen en tweede woningen aan de kust in Domburg, Oostkapelle en Westkapelle, Zoutelande, Kamperland en Vrouwenpolder. Daarnaast kunnen wij van dienst zijn voor oudere klanten waarbij het tuinonderhoud te veel wordt. Denk hierbij aan onderhoudscontracten, maar ook aan bestrating zonder drempels en opstapjes. Wij streven ernaar steeds dezelfde mensen voor een locatie in te zetten, wat resulteert voor een goede en directe communicatie met de klant.

Maandelijkse Tuintip

Mei:
– 1e keer knippen van de hagen
– verzorgen van de vaste planten : opbinden van de hogere planten
– aanleg en onderhoud tuinen

Onderhoud

Heeft u een prachtige tuin, dan wilt u die zo houden. Dan bent u bij ons bij het juiste adres. U bepaald hoe en wanneer de tuin onderhouden moet worden. U kunt dit laten doen op contract basis zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Aanleg

Wilt u uw tuin gedeeltelijk of compleet nieuw aanleggen? Wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stijlen, uiteraard kunnen we u passend advies geven zodat u een  tuin krijgt waar u zich thuis en prettig voelt.

Ontwerp

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw tuin? Wij ontwerpen hoe u het wenst. U geeft u uw wensen en wij verwerken deze in het ontwerp wat u aanspreekt. U bij ons aankloppen voor o.a.: tuin advies, beplantingsplan, verlichtingsplan, herinrichtingsplan.

Renovatie

Bent u reeds in het bezit van een tuin, maar wilt u deze opfrissen? Wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stijlen. Uiteraard kunnen we u passend advies geven zodat u een  tuin krijgt waar u zich thuis en prettig voelt.

Verhuur en materiaal

Wij verhuren o.a. machines, kunstof rijplaten. Daarnaast kunnen wij u voorzien van diverse materialen. Denk hierbij aan plantgoed, blokhutten, schuttingen, zand, grind, gebroken puin en alle soorten bestrating en verharding. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Op zoek naar concrete voorbeelden? Bekijk onze projecten.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

  • Grondwerk
  • Beplanting
  • Vijvers & zwemvijvers
  • Hekwerk
  • Poorten
  • Schuttingen
  • Bijgebouwen
  • Bestrating
  • Beregening
  • Aanleggen van grasvelden