Diensten voor bedrijven

Hoveniersbedrijf Piet Wisse is gevestigd in Aagtekerke. Het bedrijf richt zich met name op het aanleggen en onderhouden van tuinen en bedrijfsterreinen, maar we doen ook andere activiteiten als het bestraten van terrassen. Met ruim 25 jaar ervaring is hoveniersbedrijf Piet Wisse een gerespecteerd hoveniersbedrijf, waarbij u met al uw vragen en werkzaamheden omtrent het groen bij terecht kan. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, wij doen het allemaal.

Ook in de zakelijke markt is Piet Wisse actief voor de aanleg en het onderhoud van de terreinen van hotels en vakantieparken. Voor de grotere terreinen is de inzet van goede machines van belang. Piet Wisse beschikt over een uitgebreid machine- en wagenpark waardoor diverse zakelijke diensten efficient geleverd kunnen worden.

Daarnaast is Piet Wisse actief in het aanleggen van hekwerk en poorten, zowel in standaard afmetingen, als op maat gemaakt.

Onderhoud

Heeft u een prachtig terrein, dan wilt u dat zo houden. U bent bij ons bij het juiste adres. U bepaald hoe en wanneer het terrein onderhouden moet worden, dit doen wij meestal op contractbasis zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

Aanleg

Wilt u een deel van uw terrein vervangen of uw terrein volledig opnieuw aanleggen? Wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stijlen, uiteraard kunnen we u passend advies geven zodat het zowel functioneel als esthetisch voldoet aan de eisen.

Ontwerp

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw terrein? Wij ontwerpen hoe u het wenst. U geeft u uw wensen door en wij verwerken deze in het ontwerp wat u aanspreekt. U bij ons aankloppen voor o.a.: beplantingsplan, verlichtingsplan en een herinrichtingsplan.

Renovatie

Bent u reeds in het bezit van een terrein, maar wilt u dit opfrissen? Wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stijlen. Uiteraard kunnen we u passend advies geven zodat u een  terrein krijgt dat voldoet aan alle functionele eisen.

Verhuur en materiaal

Wij verhuren o.a. machines, kunstof rijplaten. Daarnaast kunnen wij u voorzien van diverse materialen. Denk hierbij aan plantgoed, blokhutten, schuttingen, zand, grind, gebroken puin en alle soorten bestrating en verharding. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Op zoek naar concrete voorbeelden? Bekijk onze projecten.

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

  • Grondwerk
  • Beplanting
  • Vijvers & zwemvijvers
  • Hekwerk
  • Poorten
  • Schuttingen
  • Bijgebouwen
  • Bestrating
  • Beregening
  • Aanleggen van grasvelden